For Emma, Forever Ago.

For Emma (a cappella) - Bon Iver. Videon är från en trappuppgång i Paris precis innan det var visning i en av lägenheterna. Enligt mig är den här verationen bättre än orginalet. 
  
Nu har kommit hem från pepparkaksbaket! Sanna, Simon, Klara och jag skulle enligt receptet ha gjort över 200 pepparkakor. Tog några bilder och hoppas att jag kan ladda upp dem! Är lite mätt nu efter all deg (åt aldrig någon färdig pepparkaka... hehe). Lyckades övertala pappa att vi kunde äta pizza ikväll, han gick med på det om jag gör den. Så nu ska jag göra pizza! Muuuumsigt värre. 
  
Imorgon är det skola igen. Ska lägga mig tidigt så jag orkar med veckan. Det är ju Paramore imorgon! 

Pepparkaksbak

Redan första advent. Herre Gudrun. Efter en trevlig frukost med adventsljusstake och lussebullar är jag proppmätt. Nu ska jag och familjen jobba lite med båten. Runt 1 ska jag, syster och mina kusiner till mormor och morfar och baka pepparkakor! Som varje år, mysigt! Själv tycker jag att degen är godast! BYE!

Brand New Eyes.

På måndag. Paramore. FREAKING SUPERGREATE! 
  
Ps. det verkar gå att ladda upp bilder från google men inte dem som jag har tagit? typiskt! Ds.

.

Jag kan inte ladda in några bilder. Känns lite meningslöst då. Har varit på öppet hus på Tibble, Franska skolan och Danderyds gymnasium denna vecka, och fler blir det! Snart ska jag göra plugga franska, dricka te och äta mer chokladbollar! I morgon är det fredag, tjohooo! 

Helgen.

Åh! Ni anar inte vilken grym spellista jag har på Spotify. BÄST, BÄSTARE, BÄSTAST! I fredags var jag på gymnasiemässan med Matilda, Daniela och Sanna. Jag, Sanna och Matilda satte oss sedan i biosalongen för att titta på New Moon. Superbra! Lite annorlunda bara, men bra. Jag åkte sedan hem till M och kollade på Idol.

I lördags fotade jag lite på morgonen, när solen tittade fram! Hääääärligt! Sedan åkte jag och min mamma till huvudstaden men vi hittade inget. På kvällen var jag på middag med min familj + farmor hos min bror och hans flickvänn. Det var mysigt, de har fått jättefint i deras nya lägenhet!

Idag har jag varit med Matilda. Vi bakade muffins och kollade på OC, myyyyyys.

Tyvärr går det inte att ladda upp bilder nu. Provar imorgon. Nu ska jag titta på film, TJAAAAO!





SO DAMN GOOD!

  
I morgon ska jag, Matilda & Sanna se New Moon. Wiiiie!!! Filmen kommer vara grym, popcornen perfekta och härligt sällskap! Jag älskar att gå på bio, det är mycket mysigare att se en film tillsammans! Nu ska jag knyta mig, har den-röda-floden-verk så jag hoppas att jag kan sova ordentligt i natt. Skulle behövas! 

Jag var smart som barn.

   
Hehe, hittade lite gamla lappar här hemma. Bara så alla vet så var jag kär i min mamma och trodde att Lucia kom på julafton. Ja... jag gav ju i alla fall fröknarna på dagis något att skratta åt! Gillar att min mamma har sparat alla de här gamla sakerna, väldigt kul när man tittar tillbaka på dem! Nu ska jag träna franska. 

But I'll be true to you.

Tända ljus, musik, mandarin, pennor och ett block. Kan det bli bättre? Tycker det är mysigt med mörkret för tillfället. Redovisade om Ivar Lo och hans bok Tröskeln idag. Tror att det gick bra. Hoppas det. Sjöng även lite julsånger, det är lite småmysigt tycker jag! 
     
Här kommer lite härlig musik, några av mina favoriter för tillfället! 
        
Satellite Heart - Anya Marina
   
Rosyln - Bon Iver & St. Vincent

*RUBRIK*

Jag ser ingenting. Bara på ena ögat... tror jag.  *snyft* 
  
Sovmorgon till 10:00! Underbara, uppblåsbara sooovmooorgon!!! 

LET ME INTRODUCE MY FRIENDS!

I'm from Barcelona - We're from Barcelona 
  
   
Old but greate, gillar't! Albumet Let Me Introduce My Friends kan man inte klaga på. Låtarna som Oversleeping, Treehouse, Jenny, Collection Of Stamps är musik är på riktigt. WONDERFINT! Faktumet att min lillasyster kan delar av texten kan bero på att jag spelar dem lite för ofta. 
    
Just nu äter jag ostkaka! MUUUMS. Ska göra en kopp te och göra matteläxan. Sedan tror jag att jag lägger mig i sängen och tittar på ett avsnitt av O.C, var grymt länge sedan! 
   
KRAMEN. :]

I'm going to buy a gun and start a war, if you can tell something worth fighting fore.

A rush of blood to the head - Coldplay 
    

Sweet silver.

Min farmors gamla ringar som jag nu fått. Den högra som föreställer en knut fick jag i fredags som födelsedagspresent. 

Söndagsmys.

   
Har precis ätit nybakt bröd och druckit en kopp te. Var som sagt på fotomässan med Matilda och pappsen idag. Så sjukt fina bilder kan jag säga. Köpte en kameraväska och en dörr/uv-filter (ett skydd för linsen). Plockade även på mig en väldans massa karameller från de olika montarna. Hehe... Opsi. Jag har även laddat in alla bilder som jag tagit nu de senaste dagarna! Så räkna med bilder lite här och där. Bilden ovan är från min födelsedag, chokladmuffinsen! 
    

*VETINTEVADJAGSKAHAFÖRRUBRIKMENJAGÄRGLADÄNDÅ*

Pizzan var god och allt var najs tills jag skulle hem. Satte nyckeln i cykellåset och nyckeln går av! Det blev till att gå hem, där alla gäster redan kommit. Fick en hel del fina grejor, tack tack! Vann även 150 spänn på trisslotter, på fyra lotter. Första och förmodligen enda gången som jag kommer göra det. När mormor & morfar skulle hem släppte dem av mig hos Matilda där lite folk var och tittade på The Notebook. Wonderfin! Ska upp tidigt i morgon & jobba... sedan bär det av till gymnasiemässan! Ska ladda in mina första bilder med kameran när jag kommer hem! 
                   

Från det ena till det andra.

I helgen har jag fullt upp! Nu ska jag duscha för att senare möta upp tjejerna i min klass (de som inte är sjuka då) och äta pizza! Klockan 19:00 kommer min släkt hit och firar mig, trevligt trevligt. Senare ska jag hem till någon (?) och se på film. I morgon klockan 9 ska jag + några klasskompisar till jobba för att tjäna lite pengar till Parisresan. Sedan bär det av till gymnasiemässan. På söndag ska jag, Matilda och pappsen gå på fotomässan! 
Kameran kommer vara med hela tiden! *klick klick* LAAAATER GUYS!!! 

HURRA HURRA HURRA

Jamåjaglevajamåjagleva... Idag fyller jag år och jag säger bara det. S.Y.S.T.E.M.K.A.M.E.R.A! Jag har fått en systemkamera! Så nu slipper jag låna pappas kamera och jag kan ta med den vart som helst! HELT GALET! Imorgon kommer alla bilder som jag tagit idag. Sedan ska jag jobba lite. Hade håltimme på franskan idag, vilket innebar att jag slutade 14.25. Fick även en bulle hos Lottie, har sjungit julsånger och fick B&J + stora chokladmuffins när jag kom hem. Av min lillasyster har jag fått en marshmellowstårta! Dagen har varit prima helt enkelt!

Imogen Heap

Drogar Imogen Heap just nu. Låtarna kryper in i hjärnan och verkar inte vilja gå därifrån. Men mig gör det inget!  

You make my day.

Foto: okänd. 

BIIIIIIIIIIP.

Inför varje år tänker jag att jag ska träna upp min kondition till biptestet, men det har aldrig hänt. Förmodligen kommer det aldrig att hända heller. Men nu är årets biptest avklarat, skönt. Skönt kanske man inte kan säga att det var. Hittade ett så klockrent citat! "Om jag någon gång ser en leende joggare ska jag överväga saken". 

Can't get it, can't see.

Kings of Convenience - Mrs. Cold
Denna söndag tillägnar jag till plugg. Ska pallra mig igenom min bok och slå lite på tangentbordet och se om det ger resultat. Kings of Convencience har perfekt pluggmusik enligt mig. Till er som är lediga idag säger jag grattis! Och för de som också måste plugga säger jag lycka till! Så kanske jag kan få ett tillbaka? Skulle behövas. LATER!

Jack Johnson - Better Together

Sönderlyssnad låt här hemma som spelas medan jag stapplar mig framåt i min svenskabok Tröskeln. Kanske inte den bästa bok men det finns värre saker. Ska läsa franskatexten en gång och sen tar jag nog en paus. Sophie är så snäll att hon har fixat filmen åt mig! TACK TACK TACK!

Perfection.

En kärlekshistoria måste vara en av de bästa filmer jag sett. Synd att den är så svår att hitta. 

Missy Higgins

Ett inlägg är hon allt värd. Bloggnamet "Stuff and Nonsens" kommer faktiskt från en av hennes bästa låtar enligt mig. Synd bara att den inte finns på youtube, men ni som har Spotify kan ju alltid gå in där.

I once lived for the future
Everyday seemed one day closer
Greener on the other side
Yes I believed before I met you
But I soon learned your love burned brighter than the stars in my eyes
Now I know how and when, I know where and why

And you know that I love you
Here and now not forever
I can give you the present
I don't know about the future
That's all stuff and nonsense

Matilda Norman.





Skolan börjar imorgon. Vad hände med att plugga så mycket som möjligt under lovet? Åh, vad jag älskar det här! Att blogga är ju typ som att snacka med sig själv vilket jag gillar.

2 November

Jag håller på att redigera lite bilder som jag och Matilda tog i fredags. Det blev inget med Sophie för jag mår sämre idag. Men nu ska jag plugga, resten av bilderna kommer upp senare. LATER!

Mihihihihihi...


4th and bleeker.


Det blev till att rita istället för att måla. Min hals gör ont så jag ska ta en till kopp te. Imorgon ska jag träffa Sophie! Vi ska se skräckfilm, som alltid. Ska bli trevlans att träffa henne för det var länge sen! Tjollahopp!

You are ment to be, making memories.

 
Har läst & nu ska jag och lillasyster baka. Sen ska jag måååååååla! HUGS!

RSS 2.0