HÄR KOMMER EN JÄVLA RUBRIK DÅ.

Hahahahah! Vet inte hur jag hittade det här. Men det är ju grymt roligt. Hahahaha. Herregudrun vad alla ska överdriva hela tiden... 


http://www.svenskbladet.se/utrikes/index.php?alias=kina_blockerar_blondinbella.html

Young Folks - Peter, Bjorn and John.

Midsommar var väldigt trevligt ute i skärgården. Vi la till, jag sprang upp i skogen för att gå på toaletten för vi har ingen på båten. Vad händer då? Jo, det börjar spöregna! Så jag fick sitta där ett tag under tak, för att inte bli dyblöt. Fick springa när det regna ändå, men sprang innan det började hagla. 

Typisk midsommarmat under kvällen och spel. I lördags kom värmen vi alla väntat på. Sol, bad, grillning och läsning. Seglade vidare på kvällen. dessvärre blev det riktigt kallt. Fisketur med kusin och syster och vi satt som packade sillar i lillbåten påväg till den lilla ön. Men ingen fisk blev det. Hur kan man bli smart av ett djur som simmar rätt in i en krok, även fast den vet att det kommer att gå illa? Nej, det förstår  jag mig inte på. 

Packningen är snart klar, allt ska bara ner i väskan. Hoppas att allt får plats.... Sedan ska jag sova! Som tur är utan underställ, mjukisbyxor, fleecetröja och mössa! 

Midsommarhelgen var rätt så mysig ändå. Och nu är jag väldigt utvilad! Tur det... för imorgon och 16 dagar framåt är jag på Åland på konfaläger. Hoppas att det blir lyckat!! 
 
Young Folks - Peter, Bjorn and John. 

Så sant, haha.

Jag håller på att skriva färdigt min labbrapport. Ja, på sommarlovet. Jag lovade ju mig själv att den skulle vara klar innan sommarlovet så jag bara kunde skicka in den på midsommar och inte bry mig mer om den. Men nu sitter jag här ändå och är ändå inte riktigt klar... 

Vi ska ut och segla ikväll. Tror vi. Antingen ikväll eller tidigt imorgon. Och det vill jag inte... Vi ska fira midsommar ute på Lisslö tillsammans med våra kusiner som precis har köpt en ny båt. Det ska bli trevlans... trots det fula vädret. Men med trevligt sällskap och god mat så blir det oftast bra. 

På måndag sticker jag på konfirmationsläger i två och en halv vecka! 

Panic! at the disco - Do you know what I'm seeing?

Texten passar ju bara in för bra nu alltså...

Wonderful Fall out boy


This Ain't A Scene, It's An Arms Race



Thanks for the memories




Lite nödvändig info.

Det tjatas om konfapresenter hit och dit. Och jag har sagt att jag inte bryr mig över huvud taget! Men nu har jag kommit att det är värsta tillfället för mig att önska mig saker, då det inte är julafton eller min födelsedag.

Jag har blivit helt galen i stora ringar! Skulle faktiskt kunna börja samla på det. Ringar, armband och målarmaterial står på min önskelista över konfapresenter! Lite nödvändig information. 



Omgång 2.














Foto: Jag Modell: Klara 

Yes yes yes!!! Det gick att ladda upp resten av bilderna nu! Today I have some things to do... Jag kanske lägger upp bilderna som jag och K tog när vi var ute i skogen gången innan dessa bilder! För nu är jag på ovanligt bra humör. Bra musik spelas och jag har ätit pannkaka till frukost! Kan det bli bättre? 

Jack Sparrow

När vi åt frukost idag så låste sig min rygg. Nu kan jag inte gå normalt, har jag iof aldrig kunnat, men nu är det värre. Planerna med Sophie ändrades då så jag sitter själv i min ensamhet. Har ritat lite och nu ska jag äta pannkakor med familjen! 






John Lennon - Beautiful boy



Skolavslutning o9

Kyrkans kör var ungefär som vanligt. Trevlig sång var det och kvinnan som spelade orgel flippade ur i slutet och började sjunga opera helt okontrollerat. Alla var väldigt fina och några av oss gick till Parkan. I 50 min väntade vi på pommes och sedan bar det ut i regnet! Blev dygnsura på vägen till Konsum men vill man ha godis så vill man. Gick hem en sväng och somnade sedan kollade vi på killarnas match. 

På kvällen åkte några lite för flummiga tjejer hem till Lännart på Skarpö. Där åt vi kladdkaka, "dansade" och det blev ett så kallat röjjparty. Glas krossades och vi somnade runt 3:00. Upp igen klockan 9 för städning. Åkte till stora staden med mor. Hem igen med Vaxholmsbåt och sedan sov mamma, pappa och jag i båten. Mysigt mysigt.


















Only god knows.



Detta är väskan som jag har gjort på syslöjden. Kanske har den imorgon! Vem vet...



11/6 bli 12/6 nu!


Imorgon är det skolavslutning! Underbart! Har precis gjort färdigt mitt armband som jag ska ha imorgon och sytt färdigt banden på klänningen. Skor har jag lånat av Vanja så nu är det bara det fina vädret som behöver fixas! Men nu ska jag skutta in i duschen. 

Haha, ingen kan gissa vad det är på bilden. 

Wondering....

Jag undrar om jag gjort något som gör gud arg. Det ska bli regn och åska på skolavslutningen! Jag får typ be om förlåtelse eller något liknande... Sen går det inte att ladda upp omgång 2 av bilderna. Fan. 

Det ända positiva är riktigt positivt! SOMMARLOV PÅ FREDAG! Jag slutar 8:an och har ett härligt sommarlov framför mig! 

Photoshot.









Efter 156 bilder kände vi oss nöjda. Något vill mig illa så jag kan inte ladda upp alla bilder. Men det kommer en omgång 2! Det finns minst lika många till. Nu ska jag dricka te. 

Au revoir!


Dance, dance, dance.

4th and bleeker

Ursäktar skuggan... måste fixa en scanner.



Klick klick.

Ändrade planer! Just nu äter jag choklad och dricker te, men inte länge till. Tydligen har jag sagt ja till en fototävling, så här ska ut och fotas! Tar med mig lillasyster!



Herr paraply, kom med mig!

Dåså... nu har årskurs 8 vandrat 1,6 mil mitt ute i ingenstans (med andra ord, Åkersberga). Det var rätt så trevligt. Men jag skulle gärna ha ätit lite mer mat och sluppit ha på mig 5 tröjor, 3 sockor och 2 byxor när jag sov! Klaga ska vi inte göra, för nu är vi ju hemma igen! 

Jag håller på att sy om min skolavslutningsklänning. Inte helt, lägger bara till ett par axelremmar på den, känns bekvämare så. Tydligen ska det regna på fredag! Regn och 13 grader!! Paraplyt följer med mig säger jag bara! 

Har glömt bort att ta kort på allt jag målat den senaste tiden. Men det kanske jag gör lite senare idag. Nu tror jag att jag ska sätta mig på balkongen och vila lite. Det ser väldigt varmt ut men det kanske det inte är. 



BUNGY JUMPEN ÄR AVKLARAD...


Nu är det konstaterat. Daniela är helt galet modig. Och väldigt konstig. Det är vi också... som gav henne presenten. Vet inte vilka som var nervösast, vi eller henne.

Victoria, Matilda, Vanja och jag åkte sedan hem med bussen till pizzerian. Där kom Daniela och Linnéa och sedan åkte vi hem till mig. Vi åt pizza, glass, smulpaj, chips och ostbollar. Alltså väldigt god mat! Skiter i om det är onyttigt eller inte, jag äter det ändå! 

Vi tittade på Twilight för ungefär 726438576 gången... men Daniela hade aldrig sett den! Matilda och Daniela sov över och vi satt och dreglade lite över Tayler och Robert :D 

Mycket rolig dag!!! Imorgon är det vandring på 2.1 mil... Tungt va? Måste packa och göra lite matsäck idag alltså. 

MJUSIKA!

Här kommer några av favoritlåtarna för idag. Btw, DANIELA SKA HOPPA BUNGYJUMPING PÅ LÖRDAG! Hon är totalt galen! Hon fick det i present av oss när hon fyllde år. Alltså i september förra året... Haha. Kuligt ska det bli i alla fall.

 
Muse - Starlight. (24 oktober, jag längtar!)


Snow Patrol - Take back the city 


Depeche mode - New life


KIZZ - I was made for loving you (Sönderspelad, men inte sämre för det)


Starschips - We built this city 


LÄNGE LEVE YOUTUBE. PERSONEN BAKOM DET HELA BORDE FÅ NOBELPRISET.

MUSEMUSEMUSE!

Den 24:e oktober så ska jag och MM på konsert! Muse kommer äntligen till Sverige! Yesyesyes!! Vi är överlyckliga! 

För övrigt så har vi varit ute och tagit massa massa bilder! I 1 h och 40 min! De ni. 

Återligen, MUSE!! Men vi har ett problem: biljetterna. De kommer ut klockan 9:00 på fredag. Min lektion slutar 9:00. MM:s buss går 9:00. Hur ska vi få tag i en dator då?! Svaret har jag ännu inte... men kanske kan fråga pappa. Men jag är tveksam på att han kommer gå in just 9:00. Han måste vara på minuten. Hm... 



TÅRTA!

Båda mina bröder har fyllt år så vi firade dem idag. Jag stod för maten och efterrätten! Jag bara älskar födelsedagar för det går ju inte att inte ha tårta då! Iaf inte efterrätt... Dock hände en liten olycka med tårtan... Den stod i kylskåpet och när pappa öppnade dörren så rullade den ut och la sig upp och ner på golvet. Så jag fick göra en ny. Allt jobb i onödan. Konstigt var att alla blev jättearga medan jag bara stod där. Och skrattade... Så bilderna är lite olika men det är två olika tårtor!







Photos.





Jag och min syster umgicks hela fredagen. Vi tog även massor av kort! 386 för att vara exakt. Här är två stycken... Jag håller på att redigera dem men senare ska alla FINA komma ut. Absolut inte alla. 

Min lillasyster kan inte bli dålig på kort. Helt otroligt! På alla 386 kort vi tog var ungefär hälften av dem på Klara men inget dåligt! Bara lite suddigt men det är väl mitt fel. Just nu ligger hon och sover vilket jag också borde göra. Kommer fortfarande ihåg den dagen jag höll i henne för första gången. Jag älskar dig Klara. 



RSS 2.0