Ellie is home!

Nu är man hemma igen! Har varit mycket roligt kan jag säga! Mycket skratt och liten verkstad passar in rätt så bra... fast vi han med de saker vi ville göra så det var lugnt. Men efter lerduve-skyttet har jag fått en hemsk träningsverk! Är inte van vid den positionen och mina klena armar gjorde inte saken bättre! Har missbrukat ordet "aj" idag... 

Fick med mig otroligt många filmer hem. Tänker spara dem tills jag får riktigt tråkigt.

Imorgon konfirmeras min kära kusin Sanna! Som jag för övrigt inte träffat sedan jag konfirmerade mig! SKANDAL!

 Imorgonbitti kommer även min pappa tvinga upp mig tidigt för att gå ut och springa! Undrar om man kan säga "gå" ut och springa... Men hur ska jag klara det?!

Vi gick upp i ett slottstorn och vi, som många andra, dokumenterade även att vi varit där.  


Virre och Ellie säger farväl!

Imorgon bär det av för mig och Virre! Har börjat packa och får göra klart resten imorgon. 10:04 går min buss. Då åker vi någonstans. Sedan byter vi buss och åker någonstans. Efter det tar vi pendeltåget någonstans. Förmodligen till Bro för det är dit vi ska... Så ja. 

Men nu ska jag sova med min syster! Kommer att sakna henne under tiden vi är borta! Tack Gud för sms! Även fast han inte har ett skit med det att göra... men men! 


MEN HAJSING BAJSING PÅ ER!! Kommer tillbaka på fredag! 

Hittade en grym hejdå-sång! Bra godnatt-sång också! 
Kommer ihåg att jag brukade titta på detta program som liten.. (a)
 BLÅA HUSET! 

GRATTIS MAMMA!

Ja må hon leva, ja må hon leva... lalala...

Idag blev man upptvingad kvart över 6! Pappa skulle åka och jobba så vi fick gå upp så han skulle hinna... Gjorde finfina cupcakes! Mycket mycket goda! Min mormor och morfar har varit och ätit hos oss och pappas släckt kommer på middag. 

Bilden togs förra året i September. Men det var den enda bilden jag hade på bara mig och mamma. 

KRAM PÅ DIG! 

Söööm picureeez...







Soul meets body - Death Cab for Cutie


Resplaner

Kan berätta att jag och Vanja åker till Bro på onsdag! Närmare bestämt Lejondal... ni hör ju hur flått det låter! Vi ska åka pendeltåg  bara för att och sedan kommer hennes morfar och hämtar oss på stationen. Han äger ett konferanshus och det är där vi ska bo. Har hört av min vän Daniela (SOM JUST NU BEFINNER SIG I COLOMBIA DEN BAJSUNGEN) att det är superfint! 

Ska bli superkul att åka bort lite! Bara för att jag varit hemma så mycket! Ironi för den som inte förstår. Imorgon ska vi träffas och planera lite inför en annan resa. Vi ska besöka en vän till oss båda som vi träffade på Stadium Sportscamp som befann oss på förra sommaren. Gabriella heter hon och hon bor i Kalmar. Hon har varit och hälsat på oss så vi tänkte att vi skulle ta oss ner till henne så att hon får visa oss runt lite! 

Jag ska försöka klicklkicka med kameran så mycket jag kan! 

Au revoir!

Pics.

Lite av det jag målade under seglingen. När jag satt på berget och solade så hittade jag en engångsgrill där det låg massa kolbitar i! Perfekt att rita med närmin kolpennor bara går sönder. Den sista bilden blev något utav det jag brukade göra på dagis. Sprätta med penseln så färgen bara flyger! Mycket roligt! 







Jag saknar er!


HOME SWEET HOME!

Hej! Nu är jag äntligen hemma! Har varit ute och seglat i 2 veckor nu och det var väldigt avslappnande och mysigt. Vi har åkt en vecka med kusinerna, träffat lite folk på Blidö och sedan har vi träffat Matilda och hennes familj. Huset känns stort som ett slott nu med tanke på att jag bott på ungefär 4 kvadrat meter under hela tiden... :) Har inte så mycket bilder nu men det kommer. 

SEN VILL JAG SÄGA GRATTIS TILL MATILDA!!! KRAM PÅ DIG! <3


Jag och Matilda i början av seglingen

Konfa, bio och segling.

Igår var det alltså konfirmation, det var både varmt i den snygga kåpan och roligt! Prästen villade bort sig lite dock... Men det var trevligt. Hela släkten kom på lunch och fika hemma hos mig. Jag fick massvis av smycken och lite teckningssaker. T.ex. en liten pensel som man kan ha när man är ute och reser! 

Jag fick även ett armband av min farmor, och det var det första smycket min farfar gett till henne. Så man kan säga att farfar var med på presenten lite. Armbandet var iaf väldigt fint och det är roligt att få något som har en liten historia bakom sig. 

Min brorsa Måns gav mig en biobiljett så igår kväll gick vi och såg "Baksmällan". Den var faktiskt väldigt rolig! Sedan åt vi lite i Kista C och sen åkte vi hemåt. 

Idag ska vi ut med båten, och där kommer jag att vara i 2 veckor. Om vi inte åker hem tidigare. Men det ska bli rätt så skönt att bara koppla av lite. Såklart följer målarlådan med mig, så det kanske blir lite update av bilder när jag kommer hem!  

Au revoir!!!

Ett gäng med glada bilder på glada flickor.









Hem ljuva hem.

Då är jag hemma. Väldigt skönt att få vara lite själv och sova i min egen säng. När jag var där på Åland kändes det som att jag alltid varit där och nu när jag åkt hem har jag blivit enormt sällskapssjuk. Jag har varit van vid att ha 45 underbara vänner runt omkring mig och ett tiotal sköna ledare och nu sitter man här helt ensam. Längtar till helgen då jag får träffa alla igen! Jaja. Lägret var iaf lyckat och jag tror att konfirmationen på söndag kommer att bli bäst. Kramring på slutet och sedan fika hemma med nära och kära. 

I morgon ska jag till min kusin Sanna. Ska köpa mig ett par solbrillor och sedan ska vi ha picknick. Har inte träffat henne på hur länge och det ska bara bli så skönt med bara hon och jag. Bilder kommer förmodligen. Kanske slänger in ett par bilder då vi grillade marshmellows innan konfalägret. 

RSS 2.0