Nalle Puh TIME!


" För att visa, att man inte alls blev rädd när man hoppade till, kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig. "



En till liten goding av vår lilla nalle. Kan tyckas lite barnsligt, men dem är ju så klockrena!

TÈ-TIME!

Nu ska jag dricka lite te och äta rostmackor... muums!
Mischelle Featherstone håller mig sällskap!

Idag ska jag göra mig själv en tjänst och göra läxorna i tid så jag kan se Grey´s ikväll! SO-provet gick galant idag! (Galant.... låter skumt) Fast jag vet en pyttepytteliiiiiten sak som jag råkade glömma. Annars så var det väldigt enkelt. Nu är det bara matteprovet och NO-argumentationen och sedan är jag fri för helgen! Wonderfint!

Imorgon är det igentligen vit dag, vilket innebär att vi bara har profil (skoltidning) och projekt på hela dagen! Men imorgon ska vi åka till Teknikmuseét och kolla på en film angående det projekt vi jobbar med. Måste fixa matsäck, får se om jag har något mumsigt här hemma!

Nu är mitt té färdigt, AU REVOIR! (har franskaprov på tisdag... min helg är inte rikgit fri kanske)

Vilken sovmorgon jag har!

Klara: När börjar du Elsa?
Jag: Tiooooo...
Klara: Ursäkta mig, men vad gör du uppe?! (Klockan var kvart i 7)
Jag: Jo, öööh.. jag pluggar till provet... (lite nyvaken)
Klara: (börjar asgarva) HAHAHA! Vilken sovmorgon! 
Håller med. Usch. Men nu ska jag skutta in i duschen och värma upp min kropp lite. Sen blir det att göra klart matten! Hela 120 minuter på mig! Yaya! 
XOXO.
Börjar dagen med lite: 

All in one!

Är det inte praktiskt att få in några av sina favoritartister/band i en låt? Mycket tycker jag! Min kusin Sanna hade en läxa att hon skulle göra ett repotage om en jämnårig och dennes musiksmak. Och vem fick ställa upp? Jo, MOI! Haha! 
För övrigt har jag helgen planerad redan! Sanna kommer till mig på fredag och då sover hon över. På lördag ska vi ut på en liten höstsegling! Ska bli otroligt mysig, jag älskar att segla på hösten! Hon sover även över till på söndag då det är kalas för vår kusin Erik som fyllt 6 år! Men först ska jag klara mig igenom veckans jobbiga dagar... Har mycket nu! 
Nu ska jag göra något som jag längtat efter hela dagen! Fortsätta plugga på SO-provet! Samhällsekonomi måste vara det roligaste som finns. Jag kan nästan inte slita mig från boken! Lite jobbigt att behöva läsa allt eftersom jag redan kan allt... Men det är ju som sagt något som jag verkligen längtat efter hela dagen! *HOST* MED STORT H!
För att vara lite seriös så är det inte så farligt. Kunde varit värre... Men också bättre! Nu ska jag inte klaga! Börjar bli så trött på att det klagas så mycket. Kan man inte uppmuntra det som är bra? 
Den här låten är iaf grym! Peter Bjorn & John, Lykke Li och The Sounds! Låten är en cover på New life som Depeche Mode gjort ursprungligen. Njut! 

Tänk, tänk, tänk...

"När du trillar ner på någon räcker det inte att säga att du inte kunde hjälpa det, när allt kommer omkring sig så kan faktiskt inte han heller hjälpa att han hamnade under dig." - Nalle Puh. 

Jag har kommit på en sak. Jag ska köra lite Nalle Puh citat för en del han säger är så sant så! 

JUST THAT HAPPYFEELING I WAS LOCKING FOR.

Ååh... vad jag älskar musiken i den här sången. 
Kate Voegele - Sweet Silver Lining

THIS WAS A GOOD GOOD NIGHT... OOOOH...

Efter sex roliga timmar åkte jag hem. Med mintkladdkaka, pizza, godis, film och skratt blev kvällen lyckad! Ska upp imorgon vid halv 9 för att fira Klara som fyller 11 år. Plugg fram till 17.00 sedan får vi gäster! Then back to school! GR8!

Feeling a momet just sliped away.

Jag har ätit pannkakor till frukost, bokat Paramore-biljetten, fixat Danielas & Matildas present och lyssnat på Hot hot heat! Somnade tidigt i soffan igår så jag vaknade 10, pigg och utvilad. 
Igår var jag med D & M efter skolan. Vi åt skruvar och tittade på tv. Mysigt mysigt! När jag kom hem fick jag ryck... men vad som hände tänker jag inte berätta! Det blir en överraskning för ikväll... 
TJAO!

Where are you hiding?

Mellanrummen mellan raderna rymmer... tänkte bara berätta det.

The BOOOOMB is here!

Varför ska alltid läxorna dimpa ner i bomber lite då och då? Kan de inte spridas ut lite mer? Just nu har jag lite för mycket att göra så jag inte vet var jag ska börja. Franskaläxa och engelskaläxa till imorgon. Nästa vecka är det BARA SO-prov, matteprov, matteläxa x2, franskaläxa, engelskaläxa och säkert något mer. Sedan har jag massor av saker som jag behöver fixa också. Jag behöver köpa en present till min syster som fyller år på söndag + en till present jag behöver fixa till andra...
Lyckades somna när jag kom hem idag så det blir väl att nattplugga. Tur att det finns musik som gör att det inte blir allt för tråkigt.
On the radio - Regina Spektor

Collection of Stamps

Hejsan! (känns oerhört muppat, ungefär som att jag babblar med mig själv) 
Tycker att dagarna går fortare och fortare nuförtiden! Kändes som att det var måndagsmorgon imorse och nu är det onsdag kväll. Dagen har varit prima ballerina! Kan bero på att det gick så bra på provmatlagningen *happyface* (!)
Har promenerat med ma maman, trevligt trevligt. Jag drack en vaniljlatte som smakade... kaffe. Jag gillar inte kaffe. Har även hunnit med att dra några sträck med pennan, snart kommer resultatet upp! Nu ska jag skriva vidare på min uppsats. Smutt! Som filoSophie säger numera.  
 
Nu är jag klar. Jag tackar och bockar, farväl!

Treehouse - I'm from Barcelona

I have built a treehouse
I have built a treehouse
Nobody can see us
it's a you and me house
I've been climbing rocks and stones
been collecting broken bones
I've been swimming across the lakes
just to find this perfect place
I got lost into the woods
I've been covered up in mud
I've been going through a lot
just to find this perfect spot 

So freaking good.


PARAMORE

FÖRMODLIGEN BLIR DET PARAMORE DEN 31/11 MED VANJA, VICKE & SOPHIE!
ÖVERLYCKLIG!!!  

JAG ÄLSKAR KOLMÅRDAR!

Så sa min kusin Ida som är 4 år när vi skulle åka hem. Så sant, så. Iaf när man har bra sällskap. Riktigt härligt var det! Hotellet hade pooler som vi kusiner badade i på kvällen. Helt underbart! Mycket god mat och blinkande drinkar, haha. Bilder kommer upp snarast! 
Är sjuk idag, men jag tror att jag har vilat upp mig för att gå till skolan imorgon! 

Counting down.

Nu är det BARA 45 dagar kvar tills MUSE-konserten! 

Hemska tanke, som också kan bli sann.

Det har hänt en lite mindre rolig sak den här veckan. Men nu är du hemma igen. Hoppas att det blir bra. 
Jag tänker hela tiden på vad som inte får hända, och det är inte bra. Förra gången jag tänkte en sådan tanke, tänkte jag att det bara är jag som löjlar mig. Dagen efter vaknade jag och då hade det faktiskt hänt. 

RSS 2.0