ISN´T SHE CUTE?!?!

Hahahahahahahahahahahaha. Jag älskar den här bilden! 
            

Blue Foundation









Life is wonderful.



Bild från i tisdags. Tog en promenad till mitt älsklingsberg och satte mig där med iPoden i öronen. La mig ner bekvämt (hur nu berg kan vara bekväma?!) och lyckades hamna i ett härligt koma som jag kallar det när jag slappnar av. 

Dagens låttips - Life is wonderful - Jason Mraz

Torsdagskvällens kvällstankar.

Det är så underbart att bara kunna göra vad man vill för ett tag. Slippa att ha någon annan som man måste anpassa sig till. Istället anpassar man allt till sig själv. Blir jag sugen på glass? Då äter jag glass. Vill jag inte gå upp och bara ligga i sängen och fortsätta på min bok som jag bara inte kan släppa ifrån mig, gör jag det. 

Men visst, jag älskar att ha människor runt omkring mig! Det är skönt att ha någon att prata av sig på, och skratta med. Jag är så lyckliga att jag har vänner som jag kan göra saker tillsammans med! Tänk att inte ha några vänner. Att alltid behöva vara själv. Att aldrig behöva anpassa sig till andra. Men jag tycker att man ska försöka vara med så många människor som möjligt. Inte hänga på som ett plåster på en vän, visst, det är roligt att bara vara två ibland. Men tillslut tröttnar man, man orkar faktiskt inte vara med samma person i veckor. 

Jag tycker att det är bra att göra omväxlingar. Man måste ibland komma till nya platser, träffa nya personer och kanske göra något man aldrig trott att man skulle kunna göra! Det är nog då man upptäcker vad man vill göra, vilka man vill umgås med och vart man vill bo. T

Så samtidigt som jag gillar att ha många vänner runt omkring mig, lika mycket uppskattar jag den tid jag är ensam och får rensa huvudet. Jag tycker att man ska uppskatta all den tid man har. För sedan tänker man tillbaka på hur roligt det var när VI gjorde det där... Och just då kanske man bara ville hem och gömma sig under täcket. SJÄLV.

Som nu! Nu vill jag bara vara för mig själv. Lägga mig skönt i min säng med en kopp te i handen och lyssna på Plain White T's! 

Trött och mätt.

Några bilder ur arkivet Sanna&Elsa (och lite Simon). Har miljontals men alla är inte särskilt vackra! Haha! Speciellt inte när vi var lite yngre... Inte för att jag har sagt att jag är särkilt vacker på de här bilderna. Men det är så tråkigt om alla bara ska klaga på hur man ser ut så jag tänkte strunta i det. 

Har precis tittat igenom massa av de bilderna och man är verkligen annorlunda! Man förändras så snabbt men det ser man knappast själv. Men men, imorgon ska vi träffas! Vi har inte gjort det sedan hennes konfirmation! Hennes pappa fyller år imorgon också :) Man kanske få lite tårtaaaaa?!?! Hahaha. 

För övrigt är jag så trött och proppmätt p.g.a all äppelkaka som jag åt (naaaaam naaaaam) så att jag håller på att falla ihop! Imorgon när jag vaknar är det sista morgonen jag får ligga och dra mig hur länge jag vill! Aaah. 

Förra sommaren


I vintras (?)


Förrförra sommaren


Förra sommaren i bilden på väg till Göteborg


I Göteborg. Jag, Sanna & Simon


I höstas när jag fyllde år. 

RUBRIK. RUBRIK. RUBRIK.

Nu har jag hunnit med att handla mat, äta lunch, införskaffa mig lite kläder och springa lite med Klara. Ska iväg till mormor och morfar och äta middag!

Imorgon ska jag träffa Sanna! Skulle varit med henne idag men det blev ändrade planer. Nu: DUSCHA. 

BAJBAJ

GITARR

Vanja har lämnat mig och nu sitter jag och smyckar lite! Samtidigt som jag lyssnar på Sungha Jung. Älskar den killen. Han är så otroligt duktig så man smäller av. Här kommer några favoriter med honom. 







MOVIETIME!

Nu ska jag och Virre ha moooooovietime!!! 

JALLA! JALLA! (det är också namnet på filmen!) 

Nu måste jag gå!

LÄÄÄÄNGTAR!

 
Den 24:e oktober är det MUSE med V! 

OH GOD. 



All I want is you - Barry Louis

Snart kommer vänner hem to moi. Eventuellt sover dem över, NICE. 

Nu måste jag städa om jag övverhuvudtaget vill att de ska kunna komma in! Haha! Jag städar till Juno-filmens soundtrack. Lööööv. 


Plain White T's - 1234 & JEM - Just A Ride


1234


Just A  Ride


Rubrik

Nu är jag hemma! Helgen har varit mycket mysig. Med andra ord, slav och president, kräftor, finsk kurragömma, bad och cyckelturer på Husarö. Sedan åkte jag och syster till bror min och hans flickvän. Mycket mysigt det också! Vi plockade mängder av blåbär och lingon! I en liten affär i Gnestad hittade jag lite akrylfärger. Allt i den butiken kostade 10/20 kronor! Det var som en minikopia av Wallmart, det fanns allstå allt! 

Idag ska jag till Matilda! Imorgon ska jag träffa Daniela!! YAAAYA! :D



Flowflowflowers

Jag, tillsammans med min syster, blomvakt till min mormor och morfar. De är på Gotland och glassar runt tillsammans med mina kusiner Sanna och Simpa och deras föräldrar. Sannas familj kanske ska köpa ett hus där! Perfekt att åka till på sommaren bara hon, jag och sen kan vi ta med vänner! Yaya! 

Hur länge är jag blomvakt? Tills de kommer hem såklart! Haha! 

Här kommer lite bilder på mormor och morfars trädgård. Tagna med min mobilkamera! 








HEJDÅ!

Imorgon åker jag till Matildas landställe på Husarö! Min familj seglar dit men kommer först på lördag! Vi ska äta kräftor och ha det mysigt. Efter det ska jag till min bror och hans flickväns sommarställe i Gnesta, så jag kommer hem på måndag. Bye bye!



LOVE LOVE LOVE THIS SONG

Melody Club har gjort det igen. Gett mig en låt som räcker länge. MIN sommarplåga. 

Melody Club - The only ones


MOT PÄRLEHUSET

NU DRAR JAG TILL PÄRLEHUSET! Pysselpysselpyssel idag! 

Fick föresten massa salt över min vänstra axel. Min syster och mamma som är så skrockfulla såg att jag hade lagt mina nycklar på bordet. Och såklart häller min syster saltet på mig bakifrån, så hela mitt skrivbord fick massa salt på sig också! -.-

Shout Out Loud - Please please please

Typisk V&E-konversation när vi skulle dela upp pengar: 

"Men om man gångrar 74 med 2, vad blir det då? 148. Aha, men då ska vi dela det på 2... vad blir det... Efter några sekunder brister båda ut i ett långt okontrollerat skratt!"

Kvällens låt! LYSSNA OCH NJUT! I ADORE IT!

RSS 2.0